Een paar woorden

Over mij

“Ik maak graag mooie dingen met veel gevoel voor detail.”

Doelgericht

Veelkunner

Hallo, ik ben Geert van Gennip. Ik woon  en wandel met veel plezier in de Haspengouw. In hoofdberoep ben ik projectmanager in de ICT.

Vanuit een universitaire technische opleiding is het bouwen van websites bij mij, jaren geleden naast mijn werk, vanuit hobby ontstaan. De drang om iets te creëren gaat bij mij samen met een goed gevoel voor compositie.

Ik maak graag mooie dingen met veel gevoel voor detail. Zo heb ik onlangs nog een oude vervallen vakwerkschuur met eigen handen gerestaureerd tot een prachtige authentieke bedrijfsruimte.

Ik kom mijn afspraken graag na en voel me erg betrokken bij wat ik doe.

"Ik heb dat nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan"
online marketing

Ik heb een rotsvast geloof dat websites nog heel lang cruciaal zijn in online marketing

We zien tegenwoordig steeds meer social media ontstaan en groeien. Denk aan Instagram, Tiktok, Facebook etc. Als bedrijf probeer je die in te zetten om contact te krijgen en te houden met je klanten. Echter het werven van nieuwe klanten blijkt voor de mainstream toch nog altijd grotendeels te verlopen via zoekopdrachten op Google of andere zoekmachines. En omdat het businessmodel van deze zoekmachines berust op het verkopen van advertenties op websites zullen linken naar social media voorlopig ondergeschikt blijven aan linken naar websites.

Uiteindelijk leiden zoekopdrachten op zoekmachines of linking in social media tot één plek op internet: uw website. Dus dat visitekaartje moet perfect zijn en precies doen waar het voor bedoeld is.